Eva (Inkoper)

Eva heeft zich na haar middelbare school gestort in de wereld van logistiek. Ze heeft zich opgewerkt naar Logistiek Coördinator bij haar vorige werkgever, waar zij meer dan 15 jaar heeft gewerkt. Zij gaf leiding aan 3 magazijnmedewerkers en ze had onder andere de taak om de logistieke planning te maken op basis van de in- en verkoop. Ze staat in contact met vervoerders over prijsafspraken en levercondities. Na een aantal jaar heeft ze ook de inkoop voor haar rekening genomen, waar ze zich bezig hield met het inkopen van grondstoffen, eindproducten, spare parts en het maken van productieplanningen. Meedenken in verbeterprocessen was ook onderdeel van haar werk, zo heeft Eva geregeld dat voorraad opgeslagen kon worden in externe magazijnen. Momenteel werkt ze als Operationeel Inkoper, waar ze spare parts, machines en transporten inkoopt. Eva overziet graag het hele proces. Zij is latend op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij zich breed bezig kan houden met het gehele inkoopproces.

Eva is een medewerker die graag het voortouw neemt. Ze schroomt niet om haar mening te delen, om de organisatie te helpen. Daarom draagt ze graag verbeteringen aan. Ze heeft bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe magazijnen, vanwege ruimtetekort in het interne magazijn. Ze is erg behulpzaam, daarom bied ze hulp aan nieuwe medewerkers die ingewerkt moesten worden. Niet alleen bij het inwerken biedt ze haar hulp aan, ook wanneer afdelingen vragen hebben helpt ze hen hier graag bij. Eva staat stevig in haar schoenen Ze is analytisch ingesteld, ze kijkt naar het grote geheel en de kleine details om bottlenecks te ontdekken en hierop de acteren.

Eva heeft een salarisindicatie van € 3.850,- op basis van 40 uur. Ze heeft een opzegtermijn en is voor 36 uur beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Inkopen van kantoorartikelen, grondstoffen, productiematerialen en diensten bij vaste leveranciers;
  • Het maken, versturen en bewaken van de inkooporders, de inkoopprijzen en de bijbehorende levertijden;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Transporten inkopen bij bestaande en nieuwe leveranciers; Daarnaast de transporten direct plannen;
  • Prijsafspraken maken met transporteurs;
  • Nieuwe artikelen aanmaken in ERP-systeem ISAH.

Functie

Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Regio Amersfoort

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP; Microsoft Office: Word, PowerPoint en Excel